Students games

> Appel uit de boom kijken <

Een google cardbox project voor Friesland Gaming door Senic Games. De speler is in een appelboomgaard. De appels in de bomen hebben spreekwoorden naast zich staan. Dit kunnen zowel correcte als incorrecte spreekwoorden zijn. Als de speler 2 seconden naar een appel kijkt, zal deze uit de boom vallen. Maar als je een appel te lang laat hangen, rot de appel. Als je de appel uit de boom kijkt en het spreekwoord is correct, krijg je ervaringspunten. Een rotte appel uit de boom kijken levert geen punten op. 
 

> Box-Roll Simulator <

Een school project van een dag. De speler beweegt de kubus met geluid, wanneer de speler geluid maakt gaat de kubus rollen. De kubbes heeft aan iedere zijde een kleur. Tijdens het spelen verschijnt boven in het scherm een kleur, aan de speler dan de taak om de kubus met die kleur naar de grond te laten bewegen. 

> Redneck-Redemption 1 <

Een 2.5D game waar in je de redneck Angus speelt. De redneck word in de nacht aangevallen door zombies die naar zijn trailer toe komen. Wanneer de zon weer op komt kun je menitie en andere goederen in slaan bij de winkel. Het doel van het spel is om zo lang mogelijk in leven te blijven. 

> Piet-Simulator <

Een spel gemaakt tijdens een gamejam op het Friesland College. Het spel is gebasseerd op onze coach Piet. In dit spel bestuur jij Piet en bepaal jij wat hij wel en niet doet. Aan jou de taak om zo lang mogelijk zijn baan op het Friesland College te houden. 

> Timberline-Attack <

Het eerste project in Unity. Een veel te groot concept in een te korte periode. Ondanks dat toch een leuk en leerzaam project gehad.  

Made by Students. Sponsored by Friesland Textiel